Bamboo World logoBamboo World title

Welkom

Bamboe kopen bij Bamboo World

Uit liefde voor planten zijn wij begonnen met Bamboo World in Winterswijk Nederland. Wij verkopen en bezorgen bamboe, siergrassen en andere bijpassende planten. Ook kunnen wij u helpen bij het planten en onderhouden of het realiseren van iets compleet nieuws.

Van alle bamboe die ontdekkers hebben gevonden, hebben wij er ruim 80 voor u geselecteerd die wij op onze bamboekwekerij verkopen. Deze hebben de meest uiteenlopende vormen, kleuren en toepassings mogelijkheden. Voor elke tuin, terras, vijver of balkon is een geschikte bamboe te kopen! Daarnaast hebben wij uit de enorme verscheidenheid aan siergrassen 70 grassen geselecteerd voor onze kwekerij, waarvan wij van mening zijn dat ze in ons klimaat goed tot hun recht komen en door hun vorm en kleur pareltjes zijn voor elke tuin.


Historie: Een lange weg naar vandaag

Historie: Een lange weg naar vandaag

intro_nl

Ga naar alles over historie of kies direct:


Planten: Speciaal voor u geselecteerd

Planten: Speciaal voor u geselecteerd

intro_nl

Ga naar alles over planten of kies direct:


Tuinen: Ontwerp, aanleg en onderhoud

Tuinen: Ontwerp, aanleg en onderhoud

Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin, zowel particulier als zakelijk. Ook voor vragen en de juiste benodigdheden en andere materialen bent u bij Bamboo World aan het juiste adres!

Ga naar alles over tuinen of kies direct:


Info: Contact, openingstijden, etc.

Info: Contact, openingstijden, etc.

intro_nl

Ga naar alles over info of kies direct:


In een tuin van bamboe, aangevuld met grassen en andere bijpassende planten, heerst een oosterse sfeer, waar u in een oase van rust stilletjes kunt genieten van het geruis van de bladeren.

Deutsch           English           Contact           Voorwaarden & Copyright